Foto op aluminium 3D

Nieuw! Foto op aluminium met omgezette zijkanten

Premium kwaliteit op aluminium

Een nieuw & uniek product wat werkelijk een foto laat schitteren aan de wand. Doordat de zijkanten zijn gezet in een hoek van 90 graden en de hoeken van het aluminium fotopaneel vloeiend in elkaar overlopen wordt het product een kunstwerk! Door sublimatie wordt een foto in het aluminium gebracht en met behulp van nieuwe techniek worden de zijkanten omgezet waarbij de hoeken perfect strak blijven. De coating zorgt voor een mooie hoogglans en diepte werking in de foto.

Groot formaat, optimale kwaliteit

Wij gaan voor optimale kwaliteit op groot formaat.  Hoe groter, hoe indrukwekkender het resultaat. De kwaliteit van een foto moet daarom ook optimaal zijn. Wij doen eerst een check of uw foto wel geschikt is voor het afdrukken op groot formaat. Voor het beste resultaat dient een foto namelijk minimaal 100 PPI bevatten voor een goede afdruk. Via wetranfer.com kunnen grote bestanden worden aangeleverd, zonder dat een foto wordt gecomprimeerd.

 

Aluminium 3D

De zijkanten van de aluminium paneel zijn met een hoek van 90 graden gezet. Door speciale techniek hebben de hoeken geen insneden, wat een buitengewoon strak resultaat oplevert! Het aluminium fotopaneel kan direct aan de muur worden opgehangen. Het paneel komt dus strak tegen de muur aan te hangen en de de foto loopt mooi door aan de zijkanten.

Foto op aluminium 3D voor consumenten

Het is echt een geweldig nieuw fotoproduct om je mooiste foto's op te laten afdrukken. Voor de consument bieden we daarom het formaat 50 x 80cm aan op aluminium 3D. Laat je verrassen door het resultaat! Kijk op foto op aluminium 3D voor meer informatie.

Foto op 3D aluminium door sublimatie

Sublimatie betekent letterlijk een faseovergang van een stof uit de vaste fase naar een gasvormige fase. Bij het bedrukken van de aluminium 3D fotopanelen wordt speciale inkt gebruikt wat door verhitting een gasvormige toestand aanneemt. In deze toestand kan de inkt zicht hechten aan de speciale coating op de aluminium 3D fotopanelen. Na het sublimeren van het 3D fotopaneel neemt de inkt weer een vast toestand aan en is het verbonden aan het paneel. De inkt ligt dus niet op het paneel maar vormen een permanente hechting met het paneel.