Presenteer uw bedrijf met een fotocollectie

Maak een unieke collage van uw mooiste foto’s aan uw wand met de aluminium Chromaluxe fotopanelen

Fotocollectie op aluminium

De aluminium collectie fotopanelen zijn voorzien van kleine gaatjes in het aluminium. Door haakjes kunnen deze fotopanelen vervolgens aan elkaar verbonden worden. Hierdoor is het mogelijk om hele mooie grote fotocollages te maken, wat tot een zeer indrukwekkend resultaat leidt. Het is mogelijk om een foto af te drukken over meerdere fotopanelen, ook is het mogelijk om per paneel een andere foto te sublimeren.

Leuk voor in restaurant/snackbar om een menu te presenteren. De fotopanelen kunnen gemakkelijk uit elkaar worden gehaald, zodat de volgorde veranderd kan worden. Er zijn talloze mogelijkheden om een fotocollectie als een leuk/mooi marketingsmiddel in te zetten.

Contact opnemen

Mosaic met ChromaLuxe fotopanelen

De ChromaLuxe fotocollectie panelen kunnen op een eenvoudige wijze aan elkaar verbonden worden. Zo kan u onbeperkt in de breedte en lengte uw mosaic collectie samenstellen. De panelen kunnen elk hun eigen foto hebben, maar het is ook mogelijk om een grote foto over meerdere fotopanelen te sublimeren!

Verbind foto's tot een fotocollectie

Bedruk verschillende foto's van werkzaamheden, logo's, personeel op ChromaLuxe fotopanelen. Een collectie kan altijd nog achteraf aangevuld worden door een fotopaneel los te bestellen! Deze fotopanelen kunnen aan elkaar bevestigd worden met haakjes. Het is ook mogelijk om 1 grote foto op meerdere panelen te bedrukken. Een fotocollage is uitstekend in te zetten op beurzen waar u zich wilt onderscheiden van anderen. 

Een aluminium fotopaneel voor een fotocollage heeft in elke hoek een gaatje. Door middel van ophanghaakjes kunnen de panelen vervolgens aan elkaar worden verbonden. De aluminium fotopanelen worden opgehangen aan een aluminium balk, welke wordt bevestigd aan de muur. Aan deze balk kunnen drie aluminium fotopanelen worden bevestigd. U kan meerdere aluminium balken naast elkaar ophangen, zodat een fotocollage ook over de breedte groter gemaakt kan worden.

Foto op fotocollectie

Fotocollectie ChromaLuxe