Contact per e-mail

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Chromio is gevestigd in Nederland en levert producten in de Benelux. Door constante innovatie proberen wij sublieme producten af te leveren. Wij leveren sublimatie producten voor interieur en exterieur. Ieder formaat en vorm is leverbaar. Sublimatie producten kunnen voor uiteenlopende doeleinden worden gebruikt en wij denken graag met u mee hoe een product uw business kan versterken.

Wilt u meer weten over een van onze producten? Kom vrijblijvend langs en maak kennis met de vele mogelijkheden.

Chromio
Hertzstraat 19
6716 BS
Frankeneng, Ede

info@chromio.nl
0318 – 30 89 72

kvk: 53524918
btw nr: NL001124223B39

Privacy verklaring

Maatwerk van sublieme producten

Onze focus ligt in het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Sinds 2013 zijn wij gestapt in de wereld van sublimatie. Sinds die tijd hebben we grote sprongen gemaakt en doen we het sublimatieproces nu volledig in eigen beheer.

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijke service en klantentevredenheid erg belangrijk. Doordat we nog een klein bedrijf zijn en alles in eigen beheer doen kunnen we dit ook nastreven.

Kleurbeheer

Onze missie is om klanten te voorzien van afdrukken welke zo dicht mogelijk bij de verwachtingen liggen. Dit proces is bij sublimatie extra complex omdat veel variabelen goed op elkaar moeten worden afgestemd om tot de juiste afdruk te komen. Wij hebben er alles aan gedaan om de perfecte kleuren te krijgen. Wilt u eest een proefafdruk? Dat kan tegen een gereduceerde prijs.