ChromaLuxe op groot formaat - aluminium

Foto op groot formaat

Een foto kan ook op een groot formaat aluminium fotopaneel besteld worden. Wij kunnen tot het formaat 110 x 175cm leveren wat een zeer indrukwekkend resultaat oplevert. De hoogwaardige coating van ChromaLuxe zorgt voor zeer heldere en diepe kleuren en beschermt een foto tegen water en krassen. Door voor sublimatietechniek te kiezen kiest u voor een zeer duurzaam en mooi product!

Voordelen bij Chromio

  • Sublimatietechniek
  • Glanzend, mat of geborsteld
  • Tot het formaat 110 x 175cm
  • Voor interieur en exterieur
  • Hoogwaardige coating
  • Duurzaam product

Foto op aluminium

 

 

Optimale bescherming

Door gebruik te maken van sublimatietechniek wordt een afbeelding in de coating gebracht bij een hoge temperatuur. Doordat de inkt in de coatingslaag zit is een afbeelding optimaal beschermd tegen water. Door gebruik te maken van sublimatietechniek wordt het aluminium duurzaam gedecoreerd en is het recyclebaar.

Leverbaar met luxe aluminium ophangysteem

Een groot formaat aluminium fotopaneel wordt standaard geleverd inclusief een ophangsysteem. Deze wordt door ons aan de achterzijde van het fotopaneel bevestigd. Indien dit niet gewenst is kan het natuurlijk ook zonder een ophangsysteem geleverd worden.

Tafelblad met foto

Het is ook mogelijk om een groot formaat tafelblad te bestellen met een foto. Wij kunnen op aanvraag elk gewenst formaat tafel leveren. Een tafel met een foto kan met of zonder onderstel worden geleverd. Er wordt een speciale coating gebruikt, zodat het meer Uv-bestendig is en dus ook buiten in de zon kan staan.