Reseller worden

Reseller worden

Bent u een ondernemer en bent u geïnteresseerd in onze duurzame sublimatie producten? Wij staan open voor nieuwe ideeën of sublimatie producten op maat. De mogelijkheden met sublimatie zijn enorm en de vraag naar gepersonaliseerde producten neemt de laatste jaren steeds meer toe. 

Chromio sublimeert foto's op uiteenlopende producten. Zo kunnen wij ook foto's afdrukken op sleutelhangers, visitekaartjes, onderzetters, etc. Deze mogelijkheden bieden wij aan ondernemers aan. Daarnaast kunnen foto's op aanvraag op elk gewenst formaat worden afgedrukt. Ook kunnen wij speciale vormen leveren. Als ondernemer kunt u naar wens een sample aanvragen van een product welke u als showmodel aan uw klanten kan laten zien.

Meer informatie aanvragen

 

De voordelen als reseller

Als u reseller wordt brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Wij komen graag een keer langs om de verschillende producten te laten zien en om onderstaande punten met u door te nemen:

  • De mogelijkheid om unieke producten aan uw klant aan te bieden.
  • Bepaal uw eigen prijs en genereer inkomsten met elke verkoop van een foto.
  • Wij verzenden de producten naar uw klanten (eventueel met uw logo of blanco).
  • Korting op sample te gebruiken als demo product.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze sublimatie producten en de mogelijkheden hierin? Wij komen graag een keer bij u langs om meer informatie te geven over onze producten of kom langs in onze showroom.