Wat een professionele fotograaf vindt van ChromaLuxe

ChromaLuxe voor fotografen

Foto afdrukken voor amateur- tot beroepsfotografen

Als fotograaf bent u telkens opzoek om uw fotografisch werk te laten schitteren. Wij sublimeren foto's op aluminium fotopanelen van de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van gekalibreerde schermen en doen er alles aan om de perfecte afdruk te maken. Bekijk onze producten in onze showroom om te ervaren hoe scherp en briljant een foto wordt door sublimatietechniek.

Het is belangrijk bij het bedrukken van een foto dat de kleuren zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid liggen. Daarom maken wij gebruik van gekalibreerde schermen en hebben wij een cursus gevolgd van ChromaLuxe om de perfecte kleuren te verkrijgen. Daarnaast controleren wij de kleuren onder daglicht lampen. Ook is het mogelijk om een proefafdruk aan te vragen, zodat u kan zien hoe de kleuren eruit komen te zien.

Contact opnemen

 

Uniek & professionele fotoafdrukken

Het aluminium HD fotopaneel heeft een zeer mooie harmonieuze uitstraling. Voor de fotograaf welke op zoek is naar iets unieks bieden deze aluminium fotopanelen uitkomst. Doordat de aluminium platen een dikke coatingslaag heeft kan de inkt zich extra goed hechten aan het oppervlak. Door gebruik te maken van sublimatie techniek wordt de inkt verbonden met de coating. Hierdoor krijgt het een dieptewerking.

Chromio biedt voor fotografen unieke opties aan om foto's te laten afdrukken op aluminium fotopanelen. Wij komen graag een keer langs om meer informatie te geven over sublimeren op aluminium en welke mogelijkheden hier allemaal in zijn! Zie ook reseller worden.

Moderne wanddecoratie

Foto afdrukken op aluminium welke gewapend is tegen water, krassen en vlekken. Voor extra lang fotoplezier! Het resultaat wordt verkregen door gebruik te maken van de sublimatietechniek, waarbij de foto's niet bovenop het aluminium wordt gelegd, maar door verhitting een wordt met het aluminium. De toplaag - polyestercoating - zorgt voor fenomenale scherpte, diepte, glans en kleuren! Alleen bedoelt voor foto's van topkwaliteit. Het is ook mogelijk om een foto op een tafeblad af te drukken. Ideaal bij exposities of presentaties.


 

Bent u een fotograaf?

Bent u een fotograaf en wilt u meer weten over ons product voor fotografen? Wij komen graag een keer langs om een fotopaneel te laten zien. Deze fotopanelen zijn alleen bedoelt voor fotografen. De fotopanelen hebben rechte hoeken en kunnen in elke gewenste formaat gemaakt worden. 

Meer informatie over fotopanelen van Chromio

De aluminium fotopanelen kunnen voor uiteenlopende doeleinden worden gebruikt! Heeft u erg grote bestanden of wilt u meerdere foto's tegelijk bestellen? Het is allemaal mogelijk bij Chromio. Wij helpen u graag verder! Wilt u meer weten of de aluminium panelen? U kunt vrij blijvend contact met ons opnemen! Wij komen graag een keer bij u langs om meer uitleg te geven over sublimatie op aluminium!

 

ChromaLuxe voor natuurfotografen - foto op aluminium

Natuurfotografie op aluminium door sublimatie

De kunst van de natuurfotografie is de laatste jaren een combinatie van camera- en computertechnieken geworden. Vaak komt het voor dat de foto niet is zoals we herinneren. Met computersoftware kunnen we een foto verbeteren zoals we een moment herinneren. Waarneming en expressie komen op deze manier steeds dichter bij elkaar. Natuurfotografie is een vak apart binnen fotografie, maar wel een vak wat iedereen kan leren.

Ultra scherp natuurfoto's afdrukken

Een natuurfoto op aluminium door sublimatie brengt de foto tot leven. De diepe kleur, scherpte en glans zorgen ervoor dat de herinnering aan dat ene moment weer tot leven worden geroepen. Door een foto te sublimeren komen waarneming en expressie nog dichter bij elkaar.


Bij ons is het mogelijk om elk gewenst formaat te bestellen. Zo is het ook mogelijk om een panorama foto bij ons af te drukken. Elke verhouding is dus mogelijk. Zo kunnen wij ook vormen frezen en bepaalde elementen uitsnijden.