Laat uw kunstwerk afdrukken door sublimatie

Bedrukking op zeer duurzame fotopanelen van ChromaLuxe door dye-sublimatie. Dit staat garant voor de meest kwalitatieve afdruk met een zéér lange levensduur. Perfect voor exposities van kunstwerken.

Door sublimatie blijft u kunstwerk jarenlang mooi van kleur. Doordat de inkten in de coating zitten opgesloten verkleurd het minimaal door de jaren heen. Hierdoor is sublimatie een ideaal middel om kunstwerken te sublimeren. Door gebruik te maken van de beste coating wordt een schitterend resultaat verkregen. Afdrukken worden haarscherp en zeer kleurrijk weergegeven op de coating van ChromaLuxe.

Neem contact met ons op

 

 

Proefafdruk aanvragen

Bij kunstwerken is het belangrijk dat de kleuren perfect overeen komen. Vooral als het gaat om grotere oplagen. Het is bij ons dan ook mogelijk om een proefafdruk aan te vragen op klein formaat. Wij kunnen indien gewenst een uitsnede maken op een kleiner formaat.

Bent u benieuwd naar onze producten? Wij nodigen u graag uit om een keer bij ons langs te komen en onze producten te bekijken!

Honderden kunstenaars  en topfotografen hebben ontdekt waarom ChromaLuxe ideaal is voor het sublimeren van kunstafdrukken en professionele foto's van topkwaliteit. Perfect voor verkoop, een galerie of een tentoonstelling.

Sublimatie voor kunstenaars

Kunstwerk laten afdrukken van hoge kwaliteit

Door gebruik te maken van sublimatie en de hoogwaardige panelen van ChromaLuxe wordt een zeer hoge kwaliteit behaald. Wij maken gebruik van kalibratiesoftware en zorgen ervoor dat de kleuren overeenstemmen met het door u aangeleverde kunstwerk. Een kunstwerk laten bedrukken door sublimatie heeft een zeer lange levensduur. De coating op het aluminium zorgt ervoor dat UV licht nauwelijks invloed heeft. Onderzoek laat zien dat het meer dan 100 jaar mee gaat. DIt in tegenstelling tot exposy hars, wat door UV licht snel gaat verkleuren (wordt snel geel).