Foto op premium MDF

Zeer hoogwaardige MDF ChromaLuxe fotopanelen

MDF premium kwaliteit

Zeer hoogwaardige MDF ChromaLuxe fotopanelen. Nergens anders verkrijgbaar. Een foto wordt direct gesublimeerd op het houten fotopaneel welke een extra coatingslaag heeft. Een foto op een MDF lijst is van museum kwaliteit.

Voor decoratie of voor wederverkoop van uw foto's of fotografische kunst. Het MDF geeft een foto een klassieke uitstraling waardoor het zeer geschikt is voor schilderijen en artwork. 

Neem contact op

Perfecte kwaliteit op MDF

Een foto door sublimatie op MDF van premium kwaliteit. Het MDF fotopaneel is gemaakt van hout welke een dikke coatingslaag bevat aan de bovenzijde. De inkt wordt door middel van sublimatie in de coatingslaag gebracht. Het resultaat is een schitterende foto op MDF welke direct aan de muur kan worden gehangen. Het fotopaneel heeft namelijk twee slimme sleutelgaten waardoor het paneel eenvoudig aan de muur kan worden gehangen. De randen zijn mooi zwart afgewerkt. De voorzijde is afgewerkt met een 45-graden facetrand

Foto op rond hout

Foto afdrukken op een rond hout fotopaneel

Een rond fotopaneel geeft weer een hele andere dimensie aan een foto. Het houten fotopaneel is perfect rond gemaakt met een CNC frees. De achterzijde van het paneel bevat een sleufgat, waardoor het fotopaneel strak tegen de muur aan kan worden opgehangen. 

Hang meerdere circles op van hout

De ronde panelen zijn in meerdere formaten te verkrijgen. Door meerdere panelen op te hangen van verschillende formaten wordt een gaaf effect gecreëerd.

Andere vorm dan rond?

Het hout is natuurlijk ook in andere vormen te frezen dan rond. Heb je een leuk idee. Laat het ons weten!

Bestel online in de webshop

Consumenten kunnen direct in onze webshop een ronde foto op hout bestellen. Je kan direct dan een voorbeeld van de uitsnede zien hoe het gaat worden. Upload een hoge resolutie foto voor het beste resultaat!

Foto op MDF sublimeren atelier kunstwerk

Geen ophangsysteem nodig

De MDF houten fotolijsten zijn al voorzien van  een ophangsysteem. Aan de achterzijde van het fotopaneel bevinden zich namelijk twee sleutelgaten, waardoor de fotolijst zowel horizontaal als verticaal kan worden opgehangen. U hoeft dus geen ophangsysteem aan te schaffen om het paneel te kunnen ophangen. Het enige wat u nodig heeft zijn een schroeven of haakjes waaraan het fotopaneel kan worden opgehangen.

Foto op hout  sublimeren