aluminium ophangsysteem fotopaneel

Aluminium ophangsysteem

Sterk aluminium ophangsysteem waardoor een foto op aluminium zwevend aan de muur komt te hangen

Ophangsysteem voor groot formaat

Een foto op aluminium is eenvoudig op te hangen met ons aluminium ophangsysteem. Het ophangsysteem wordt aan de achterzijde bevestigd. Het fotopaneel komt 2cm van de muur af te hangen. Wij kunnen elk formaat ophangsysteem leveren.

Het ophangsysteem wordt met VHB-tape aan het fotopaneel vastgemaakt. VHB staat bekend om de zeer sterke verbinding en wordt ook in vliegtuigen en auto's gebruikt.

Offerte aanvragen

Nieuwsgierig naar onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Prijs aluminium ophangsysteem

 

ChromaLuxe MFD block met extra ondersteuning

Ophangsysteem met MDF blokjes

Het ophangsysteem voor een aluminium fotopaneel bestaat uit een groot MDF blok (115 x 115 x 13mm) met een sleutelgat en een klein MDF blok (50 x 50 x 13mm) welke als ondersteuning kan dienen voor een fotopaneel. Het MDF blok wordt door middel van een plakstrip aan het fotopaneel bevestigd.  

Het MDF ophangsysteem is van toepassing op kleine formaten. Formaten groter dan 30x40cm kunnen het beste met een aluminium ophangsysteem worden opgehangen.

Aluminium standaard

Aluminium standaard om foto neer te zetten

Met een aluminium standaard (140 x 50 x 1mm) kan uw foto op ChromaLuxe overal worden neergezet. De standaard heeft een plakstrip waardoor het aan het fotopaneel bevestigd kan worden. Het standaard kan naar wens worden verbogen, zodat het fotopaneel in uw gewenste stand staat.