Chromio - Specialist in sublimatie

Over ons

Kleurenbeheer sublimeren

Chromio is een specialistisch bedrijf gericht op het leveren van unieke en prachtige fotoproducten door middel van sublimatietechniek. Wij vinden persoonlijke service en klantentevredenheid erg belangrijk. Doordat we nog een klein bedrijf zijn en alles in eigen beheer doen kunnen we dit ook nastreven.

Chromio is gevestigd in Ede en levert producten in Europa. Door constante innovatie proberen wij sublieme producten af te leveren.

Vraag een gratis sample aan

ChromaLuxe moet je hebben gezien om een goede indruk te krijgen. Vraag nu een gratis sample aan van 10 x 15cm

 

Chromio Ede - Bedrukken op ChromaLuxe

Onze focus ligt in het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Sinds 2013 zijn wij gestapt in de wereld van sublimatie. Sinds die tijd hebben we grote sprongen gemaakt en doen we het sublimatieproces nu volledig in eigen beheer.

Onze missie is om klanten te voorzien van afdrukken welke zo dicht mogelijk bij de verwachtingen liggen. Dit proces is bij sublimatie extra complex omdat veel variabelen goed op elkaar moeten worden afgestemd om tot de juiste afdruk te komen.

 

professioneel fine art foto afdrukken werken met Eizo scherm
Werken uitsluitend met Eizo schermen

Wij leveren sublimatie producten voor interieur en exterieur. Ieder formaat en vorm is leverbaar! Sublimatie producten kunnen voor uiteenlopende doeleinden worden gebruikt en wij denken graag met u mee hoe een product uw business kan versterken!

Wilt u meer weten over een van onze producten? Kom vrijblijvend langs en maak kennis met de vele mogelijkheden!

In 2013 gestart met sublimeren op ChromaLuxe

In 2013 ben ik gestart met sublimatie. Ik kwam op het internet het product van ChromaLuxe (foto op aluminium) tegen en dit leek mij een zeer mooi product om een foto op te laten afdrukken. Toen waren er nog geen leveranciers in Nederland om het te bedrukken. Na enige tijd hadden we zelf een kleine pers staan om de producten zelf te bedrukken. Wij waren toen nog het enige bedrijf in de Benelux die deze service verleende. Inmiddels hebben we nu een pand en hebben we een grote pers en printer staan. Nu kunnen wij tot het formaat van 110 bij 175cm leveren.

Naast aluminium sublimeren we ook op MDF, hardboard en hout.

Op dit moment zijn we hard bezig om onze showroom in te richten! Het product moet u namelijk echt zien voordat u doorheeft hoe mooi het is! Wilt u een keer bij ons langskomen? Wij ontvangen u graag!