Logo laten bedrukken op aluminium bordjes

Sublimatie logo op aluminium

Een logo is het visitekaartje van je bedrijf. Het weerspiegelt de identiteit. Uw logo laten sublimeren op een van onze aluminium platen zorgt gegarandeerd voor aandacht! De aluminium fotopanelen hebben een mooie glans en springen eruit als deze aan de muur wordt opgehangen. De aluminium panelen zijn ideaal om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. De panelen kunnen zowel binnen als buiten worden opgehangen. Met een eenvoudige plakstrip kunnen de fotopanelen buiten aan een stenen of houten wand worden bevestigd.

Offerte aanvragen logo bedrukken

De coatingslaag van ChromaLuxe is zo sterk dat het vuurbestendig is. Een sigaret kan er op worden uitgedrukt, zonder dat het de foto aantast. Door deze dikke coatingslaag krijgt een logo op een aluminium bord extra diepte en glans.

  • Logo bedrukt door sublimatie
  • Logo bedrukt op puur aluminium
  • Luxe en professionele uitstraling
  • Mooie diepe glans en afgeronde hoeken
  • Waterbestendig
  • Scherpe prijs

Logo op klein formaat aluminium borden

Een ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen is om uw logo op klein formaat aluminium borden te laten sublimeren. Deze panelen kunnen eenvoudig worden neergezet of opgehangen. De fotopanelen zijn 1,14mm dun en hebben een dikke coatingslaag. 

Bord met pictogram

Aluminium bord met pictogram brandblusser

De aluminium informatiebordjes zijn ook zeer geschikt om een pictogram op af te drukken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een bord voorzien van een brandblusser icon met vuur of een brandhaspel. Ook kunnen wij hier naar wens een tekst onder brengen. De borden kunnen we leveren met een glans of mat afwerking. Een mat afwerking zorgt voor minder spiegeling. De bordjes zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt.

Aluminium bord met pictogram waarschuwing en tekst