Gedenkbord laten maken op aluminium

Sublimatie gedenkborden / gedenkartikelen

Chromio levert ook gedenkartikelen om een grafsteen te plaatsen. De gedenkartikelen kunnen in verschillende vormen en maten worden aangeleverd. Zo is het mogelijk om een mooi ovaal vorm met facetranden te laten maken en deze vervolgens te sublimeren. De gedenkartikelen zijn weerbestendig en kunnen worden schoongemaakt met reinigingsmiddelen.

  • Elke vorm mogelijk: ovaal, rond, hart, kruis, etc;
  • Elk formaat mogelijk;
  • Ook als tijdelijk gedenkmonument;
  • Maakt een grafmonument zeer persoonlijk;
  • Met / zonder aflopende rand aan de zijkant;
  • Scherpe prijs.

Website voor gedenkartikelen

Een ovale gedenkartikel

Een veel voorkomende vorm bij een gedenkmonument is ovaal. Wij kunnen de vorm ovaal in verschillende afmetingen en diktes leveren. De aluminium gedenkartikelen hebben aan de voorkant een witte coatingslaag en aan de achterkant is het aluminium zichtbaar. Uw foto wordt in de coatingslaag gebracht door middel van een drukpers. De inkt op het ovale gedenkartikel is zo bestendig tegen elke weesinvloed!

Meer over een foto op een ovale gedenkteken.

Foto op gedenkbord van porselein

Naast aluminium gedenkborden leveren wij ook porselein gedenkborden. Porselein heeft als eigenschap dat het zeer kleurvast is en wordt daarom vaak gebruikt als gedenkteken. Het porselein kan tegen UV-straling, waardoor het ook in landen kan worden gebruikt met veel zonuren. Het porselein voorzien van een afbeelding doen we volledig in eigen beheer.

Website foto op porselein