Informatiebord laten maken op aluminium

Aluminium informatieborden voor buiten gebruik

Sublimatie op aluminium is uitermate geschikt voor informatieborden voor buiten. De aluminium borden zijn vandalismebestendig en kunnen in verschillende diktes, vormen en formaten geleverd worden. Het is mogelijk om teksten met afbeeldingen te maken op aluminium welke vervolgens in een park of andere openbare plek geplaatst kunnen worden. Ook kunnen wij een foto / tekst op groot formaat aluminium borden sublimeren. De aluminium borden voor buiten gebruik kunnen wij voorzien van een extra UV-werende coating waardoor er minder snel verkleuring optreed. 

  • Vandalismebestendig
  • Heldere kleuren
  • Elk formaat en verschillende vormen leverbaar
  • Scherpe prijs
  • Waterbestendig
  • Groot formaat printen tot 110 x 175cm
  • Voorzien van extra UV-werende coating
  • Aluminium platen zijn 1,5mm dik

 

Offerte aanvragen informatiebord

QR informatiebord

Een QR informatiebord is een aluminium bord met een QR code. Door de QR code te scannen kan meer informatie over een bepaald product, onderdeel, voorwerp, etc. worden opgevraagd. De borden kunnen bijvoorbeeld langs fietsroutes, in winkels en museums worden geplaatst. Chromio werkt samen met QRpaaltje.nl om dit te realiseren.

Aluminium informatieborden voor binnen gebruik

Naast informatieborden voor buiten gebruik leveren we ook aluminium borden voor binnen gebruik van ChromaLuxe. Deze aluminium borden zijn 1,14mm dik en hebben een zeer strakke coatingslaag. De aluminium borden van ChromaLuxe zijn van hoogwaardig materiaal en afbeeldingen worden uitermate helder en kleurrijk op de coating van ChromaLuxe. Deze fotopanelen worden dan ook vaak gebruikt voor het afdrukken van fotografisch werk.

Informatiebord op maat laten maken

Wij leveren de informatieborden op aluminium voor binnen ook op maat. Naar wens kunnen wij verschillende formaten en vormen leveren met uw eigen tekst, logo en afbeelding. De informatiepanelen zien er zeer mooi uit de gladde coatingslaag welke ontwikkeld is door ChromaLuxe.