Foto op tafel laten bedrukken

Sublimatie op ChromaLuxe tafels

Heeft u een bedrijfsfeest? Of een vergadering? Zet uw bedrijf in de spotlight door tafels te sublimeren met uw foto. De tafels worden door middel van sublimatie bedrukt. Het resultaat is schitterend! Door gebruik te maken van sublimatie techniek in combinatie met de coating van ChromaLuxe heeft u een tafel die opvalt!

Industriële bijzettafel met foto in onze webshop

Via onze webshop is het nu ook mogelijk om een mooie industriële bijzettafel met foto te bestellen. De foto bedrukt op een fotopaneel met een hoge krasbestendigheid. De tafel is met de hand gemaakt en perfect afgewerkt.

Tafel met foto voor buiten

De ChromaLuxe tafelbladen zijn alleen in standaard formaten beschikbaar. Deze tafels zijn ook alleen geschikt voor binnen gebruik. Het is ook mogelijk om tafels te bestellen met een foto voor buiten gebruik. De tafels kunnen op aanvraag in elke maat geleverd worden.

Laat een tafel bedrukken met een foto of logo

Het bedrukken van de tafel wordt gedaan door gebruik te maken van een transferpers. Het tafelblad wordt bij een hoge druk en temperatuur onder de transferpers geplaatst. De speciale sublimatie inkt neemt bij een hoge temperatuur een gas vorm aan en trekt in de coatingslaag op de tafel. Na een bepaalde tijd wordt het tafelblad onder de transferpers vandaan gehaald en is de inkt in de coating getrokken. Door het bedrukken van de tafel met sublimatietechniek wordt een schitterend resultaat verkregen. Door de speciale coating van ChromaLuxe heeft de foto op de tafel extra glans en diepte.

  • Tafel bedrukken door sublimatie
  • Luxe en professionele uitstraling
  • Mooie diepe glans en sterke coatingslaag
  • Verschillende vormen en maten verkrijgbaar
  • Schitterende & heldere kleuren
  • Ideaal voor marketingdoeleinden

 

Offerte bedrukken tafel aanvragen

Tafel met foto voor binnen- en buitengebruik

Als u opzoek bent naar een complete tafel voor zowel binnen als buiten leveren we statafels in een standaard formaat. Deze tafels zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het tafelblad kan worden ingeklapt. Elke gewenste foto op het tafelblad is mogelijk. Zeer leuk om uw bedrijf te promoten op beurzen of exposities.

Tafelblad van ChromaLuxe

ChromaLuxe staat voor hoogwaardige gesublimeerde fotoproducten. De tafel heeft dan ook een schitterende uitstraling. De coating van ChromaLuxe geeft de foto extra diepte. Deze coating zorgt er ook voor dat het tafelblad eenvoudig is schoon te maken en het zelfs mogelijk maakt om de tafel als memoboard te gebruiken. Leuk voor brainstormsessies rondom de tafel.

Tafelstandaard welke bij uw bedrijf past

Elk bedrijf heeft zijn eigen uitstraling. Wij laten aan u de keuze welke tafelstandaard bij uw bedrijf past. Een tafelstandaard kan vervolgens gemonteerd worden aan het ChromaLuxe tafelblad.

Bedrukken van tafel door sublimatie

De foto wordt door middel van sublimatie direct bedrukt op de tafel. Het ChromaLuxe tafelblad heeft een extra dikke coatingslaag waar de inkt in wordt gesublimeerd. Wij maken geen gebruik van glas of lijm. De foto kan daardoor ook niet loslaten!

Bedrukken van tafel door sublimatie