Acrylaat bedrukken en vervormen

Acrylaat printen en vervormen buiten

Acrylaat is een materiaal wat goed is te bewerken. Het wordt ook steeds vaker toegepast in het interieur, zoals bij badkamer en keukens. Omdat het zo bewerkelijk is, zijn de mogelijkheden met dit materiaal enorm. Chromio kan Acrylaat voorzien van een afbeelding en daarnaast ook vervormen.

Wij kunnen verschillende soorten acrylraat platen bedrukken. Zo kunnen we een afbeelding in glashelder of opaalwit acrylaat inbrengen. De platen kunnen in elke vorm op maat worden gemaakt.

Tip: Met deze mogelijkheid kan je enorm veel toepassingen voor het interieur bedenken. Ben jij interieurdesigner en heb je goede ideeën? Maak dan een afspraak, zodat we samen kunnen kijken of we deze ideeën kunnen realiseren!

Acrylaat buigen en vervormen

Nadat we de afbeelding op het acrylaat hebben gebracht kunnen we het paneel in een bepaalde vorm buigen. Door gebruik te maken van een mal, kan het exact de vorm krijgen die gewenst is. Het unieke van ons print procedé is dat de inkt in het materiaal wordt gebracht. De inkten zijn opgesloten in het materiaal! Je krijgt dus een zeer sterk materiaal met een krasbestendige foto.

De acrylaat platen kunnen we ook in verschillende diktes bedrukken. Zo kunnen we platen van 3mm tot en met 3cm printen.

Glitter Goud Acrylaat printen

Wij hebben ook de mogelijkheid om acrylaat met een glitter gouden ondergrond te voorzien van een afbeelding. Ook vele andere afwerking zijn van acrylaat zijn mogelijk.

Ga terug