Dropshipping van unieke fotopanelen

Gedenkmonument met informatieborden

Onlangs mochten we weer een nieuwe webshop verwelkomen die gebruik maakt van onze dropshipping diensten voor fotopanelen. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een fotopaneel direct naar de klant toe te sturen. Zo kan jij je bezig houden met fotografie en verkopen, terwijl wij de afhandeling van het fotopaneel voor je regelen.

Dropshipping is aan populariteit aan het winnen. Dit is ook goed te verklaren, omdat de online verkoop ieder jaar nog flink stijgt en het veel eenvoudiger is geworden om e-commerce webshop te starten. Binnen een paar minuten heb je een webshop in de lucht en kan de verkoop beginnen. Met dropshipping is het voordeel dat je zelf niet hoeft bezig te houden met de producten en eventuele verzending. Het wordt voor je geregeld. 

Unieke fotoproducten voor dropshipping

Wij bieden voor fotografen, kunstenaars en interieur designers ook dropshipping aan. Wij bieden de mogelijkheid om unieke en high-end fotopanelen aan te bieden aan jouw klanten. De fotoproducten voorzien wij van een foto door middel van sublimatietechniek. Hierbij wordt de inkt in de coating gebracht door middel van hitte en druk. Dit zorgt voor een waanzinnig mooi resultaat.

HPL (trespa) voorzien van een krasbestendige afbeelding

Naast de HD aluminium fotopanelen kunnen we ook vele andere materialen voorzien van een afbeelding. Zo beschikken wij ook het unieke procedé om HPL platen van een krasvaste afbeelding te voorzien. We maken hier geen gebruik van stickers (die kunnen loslaten), maar brengen de inkten in de HPL plaat. De platen kunnen ook op maat worden gefreesd. Een mogelijkheid is dus om sterke krasbestendige tafelbladen te maken met je eigen afdruk (bijvoorbeeld een logo) erop. 

Tip: Naast fotopanelen bieden we ook andere unieke gepersonaliseerde producten op maat aan. Ben jij interieurdesigner en heb je leuke ideeën voor het personaliseren van een interieur? Neem dan contact met ons op.

Webshop Galaxies

Fotos van mineralen

De webshop Galaxies biedt unieke beelden aan die gemaakt zijn van mineralen. Met een speciale techniek worden foto's samengevoegd tot een HD afbeelding. Deze afbeeldingen zijn van zeer hoge resolutie en scherpte. Door gebruik te maken van onze sublimatietechniek kunnen we deze beelden haarscherp overbrengen op het aluminium fotopaneel.  

Ga terug