Duurzame informatiepanelen voor binnen en buiten

Inforamtiepaneel voor buiten

Chromio produceert informatiepanelen en frames voor tal van bewegwijzeringsbedrijven, natuur- en milieu organisaties, waterschappen, gemeenten. Met onze panelen bent u verzekerd van een blijvende indruk. Door gebruik te maken van sublimatie, wordt uw beeld overgebracht in een coating en biedt het een permanente bescherming.  

Informatiepanelen hebben het buiten vaak zwaar te verduren. Zo krijgen ze vaak te maken met zonlicht, water, graffiti en vandalisme. Onze panelen kenmerken zich door hoge weersbestendigheid, krasvastheid, graffitibestendigheid en UV-bestendigheid. Daarnaast gaan wij voor een perfecte beeldkwaliteit.

Frames voor buitenbewegwijzering

Informatiepaneel in lessenaar

Onze informatieborden kunnen eenvoudig worden gemonteerd in frames. Chromio levert modulaire frames, zodat er altijd een passende oplossing is.

Bewegwijzering

De juiste keuze van een informatiepaneel en frame draagt bij aan een professioneel aanzicht en zorgt voor een goede bereikbaarheid

Lessenaars

Lessenaar informatiepaneel

Onze informatiepanelen gemonteerd in een lessenaar zorgen voor een echte eyecatcher als het gaat om buitenbewegwijzering.

Geen verkleuring of loslatende folies door sublimatietechniek

Waarom zijn onze informatiepanelen zo duurzaam? Omdat we gebruik maken van sublimatie. Sublimatie is een techniek waarbij door druk en verhitting de inkt in de coating wordt gebracht. 

De inkten worden door deze techniek opgesloten in de coating. Het wordt er als ware ‘ingebakken’. Bij deze techniek maken we gebruik van hoogwaardige exterieur coatings. Het unieke is dat wij verschillende type exterieur coatings kunnen aanbieden. Deze coatings zijn getest op weerbestendigheid, krasbestendigheid en graffitibestendheid. Het volledige proces doen we in eigen beheer.

Borden voor fietsroutes en wandelroutes

Met onze QR-borden voor buiten kan je heel gemakkelijk meet informatie vragen over een object. De QR code voegen we in de afbeelding toe en kan vervolgens door een wandelaar of fietser worden gescand met een mobiele telefoon. Door de QR code te scannen kan de gebruiker meer informatie over een bepaald object opvragen. Deze QR code is verbonden met een website. Deze website url kan later ook nog worden gewijzigd. Ook kan de inhoud van een website worden gewijzigd, zodat de informatie altijd actueel kan worden gehouden van een informatiebord.

Verschillende type fiets- en wandelroute bordjes

QR Sign - Route informatiebord
Weet je meer dan zie je meer. Wandel of fietsroutes gaan langs de mooiste plekken. Er is veel interessants te zien. Zo is het mogelijk om langs de route iets te vertellen over de cultuurhistorie, de flora en fauna en het grondgebruik.

QR Sign - Historie informatiebord
Het verleden en het heden kruisen elkaar bij het paaltje. Daar is het punt waar de beleving optimaal is. Een QR plaatje bied uitkomst op de punten dat het lastig is informatie te verstrekken. Grote opvallende informatieborden passen niet goed bij een monumentaal gebouw. In aanvulling bij de bekende ANWB borden kan een kleine QR code de toegang zijn tot zo veel meer.

Veel historische verenigingen hebben een eigen website. Ontsluit deze informatie op de originele historische plek.

QR Sign - Bedrijven informatiebord
In het buitengebied is opvallende reclame niet gewenst. Toch wilt u op een subtiele wijze informatie geven over uw bed and breakfast of een landgoedwinkel die u nieuwe klanten bezorgt. Een QR paaltje langs een wandelroute of bij een rustpunt geeft die algemene informatie en de code geeft de geïnteresseerde voorbijganger een kijkje in het bedrijf.

Ga terug