Foto's afdrukken op een unieke manier

Voor de particuliere markt bieden wij 1 formaat aan waar we al onze focus op kunnen richten. Wij richten ons op unieke en mooie fotopanelen bedrukt door sublimatie.

Foto op aluminium

Foto op aluminium afdrukken

Een foto op aluminium kan in het formaat 50 x 75cm. Dit is de meest gangbare verhouding waarin camera’s foto’s maken. Vandaar dat we voor dit formaat hebben gekozen. De aluminium fotopanelen hebben rechte hoeken en zijn licht van gewicht. Via de website kan eenvoudig een foto op aluminium wordt besteld.

Foto op MDF

Foto op MDF laten afdrukken

Een foto op MDF kan in het formaat 60 x 80cm worden besteld. Het MDF fotopaneel is voorzien van een ophangsysteem door middel van sleufgaten in de achterzijde. Een foto op MDF heeft een klassieke robuuste uitstraling en is nergens anders verkrijgbaar!

Foto op aluminium 3D

Foto op 3d laten afdrukken aluminium

Een foto op aluminium 3D is gemaakt met de nieuwste technieken. Het aluminium fotopaneel is aan de zijkant omgevouwen. De foto loopt door over de zijkanten wat een mooi effect geeft. De hoeken lopen naadloos in elkaar over wat een uniek concept is.

Foto op aluminium rond

Foto op rond aluminium afdrukken

Een foto laten afdrukken op een aluminium rond fotopaneel is weer eens wat anders. Het aluminium fotopaneel is rond gefreesd met een freesmachine waardoor het perfect mooi rond is afgewerkt. Het fotopaneel is voorzien van een luxe opvangsysteem. Erg leuk voor portret foto’s.

Ga terug