Fotocollage maken met ChromaLuxe aluminium fotopanelen

Een fotocollage maken van uw personeel, voedselgerechten of natuurfoto’s? Of 1 foto over meerdere fotopanelen? De aluminium fotopanelen van ChromaLuxe zijn heel leuk te gebruiken om een fotocollage mee te maken! Een fotocollage kan altijd worden uitgebreid door foto;s erbij te hangen.

Een aluminium fotopaneel voor een fotocollage heeft in elke hoek een gaatje. Door middel van ophanghaakjes kunnen de panelen vervolgens aan elkaar worden verbonden. Het leuke is dat je zo een hele grote fotocollage kan maken. De aluminium fotopanelen worden opgehangen aan een aluminium balk, welke wordt bevestigd aan de muur. Aan deze balk kunnen drie aluminium fotopanelen worden bevestigd. Je kan meerdere aluminium balken naast elkaar ophangen, zodat een fotocollage ook over de breedte groter kan worden gemaakt. 

Fotocollage van ChromaLuxe

Het ophangen van een fotocollage

Fotocollage ophangen

Bij het ophangen van een fotocollage wordt gebruikt gemaakt van een aluminium (geborsteld) balk. De balk dient vervolgens aan de muur te worden bevestigd. Hiervoor moeten de bijgeleverde ophanghaakjes aan de achterkant van de balk worden bevestigd. Dit doe je door de ophanghaakjes in de gleufjes te klikken (3 ophanghaakjes).

Vervolgens boor je drie gaatjes, doe de pluggen erin en schroef je de schroeven in de pluggen. De balk kan nu worden bevestigd aan de muur.

Eenmaal de balk aan de muur bevestigd kunnen de aluminium paneeltjes eenvoudig aan de balk worden opgehangen. De haakjes bevestig je aan de balk en vervolgens kan je het fotopaneel aan de haakjes bevestigen! 

Aluminium ophangsysteem fotocollage

Ga terug