Glow in the Dark aluminium fotopanelen bedrukken

Glow in the dark Fotopaneel

Sinds kort hebben we nu de mogelijkheid om Glow in the Dark fotopanelen aan te bieden. Deze fotopanelen geven in het donker licht en overdag hebben ze de normale kleuren. De witte delen lichten in het donker op.

De coating van het aluminium is voorzien van een poeder waardoor er fluorescentie optreedt. De poeder absorbeert licht en straalt dit in het donker weer uit. Dit kan tot wel 8uur. De mogelijkheden hiermee zijn onwijs gaaf. Zeer interessant voor interieurdesigners, fotografen, kunstenaars en bedrijven.

Tip: Ben je interieurdesigner en wil je meer te weten over de mogelijkheden? Wij bieden uiteenlopende unieke gepersonaliseerde producten aan.

Door gebruik te maken van foto’s met hoge contrasten, wordt het effect versterkt. De donkere delen stralen minder licht uit dan de witte delen. Hierdoor kan je in het donker leuke effecten creëren.

Het Glow in the Dark fotopaneel bedrukken we door middel van sublimatie. De inkten zitten dan opgesloten in de coating. Hierdoor is een foto ook kras en waterbestendig en is het paneel ook geschikt voor buiten gebruik.

Voor de consument bieden we de Glow in the Dark fotopanelen in 3 standaard formaten aan. Deze zijn eenvoudig via onze webshop Vinsio te bestellen.

Wij maken gebruik van een unieke coating waardoor een zeer hoge kwaliteit wordt verkregen bij het sublimeren. De coating is een uniek concept waardoor een afbeelding haarscherp op het aluminium  wordt weergegeven. Daarnaast is de coating water-, vuur- en UV-bestendig. Het materiaal kan dus uitstekend buiten gebruikt worden. Waar andere materiaal voorzien van een afbeelding al snel gaan vervagen naar enkele jaren en soms zelf maanden, blijft een foto op ons materiaal uitstekend van kleur. Het is een zeer duurzaam product.

Ga terug