Inlijsten van ChromaLuxe fotopanelen

Welke lijst gebruiken foto aluminium

Bij het afdrukken van fine art op ChromaLuxe kan je ervoor kiezen om het aluminium paneel in te lijsten. Hierdoor kan je het kunstwerk ondersteunen of zelfs versterken.

Type lijsten

Hoe komt het onderwerp van het kunstwerk het beste tot uiting? Welke lijst past bij het interieur? Zwevend of traditioneel? Glossy of subtiel? Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden bij het kiezen van een lijst. Hierbij heb je keuze uit verschillende type lijsten en kleuren.

Aluminium baklijsten

ChromaLuxe in baklijst aluminium

Wij bieden de unieke mogelijkheid om de ChromaLuxe panelen in baklijsten te plaatsen. Hierdoor komt het aluminium zwevend in de lijst. Deze lijsten zijn volledig van aluminium gemaakt. De ChromaLuxe panelen worden door middel van VHB tape in de baklijst geplakt. Het geeft een mooi ruimtelijk effect.

Er zijn drie verschillende kleuren baklijsten verkrijgbaar: zwart, wit en aluminium.

Aluminium en houten lijsten

Luxe houten lijst voor ChromaLuxe

De houten lijsten die wij aanbieden zijn ontworpen met gevoel voor design en afgewerkt met hoogwaardig materiaal. De lijsten maken de ChromaLuxe panelen nog meer onderscheidend en geven het een hoogwaardige uitstraling. De houten profielen kunnen wij in elke gewenste maat leveren.

Naast de houten lijsten bieden wij ook aluminium lijsten aan. De mogelijkheden zijn enorm om een fine art de perfect look met een lijst te geven. De aluminium lijsten zijn subtiel maar geven toch de nodige accenten.

Aluminium lijsten verschillende kleuren

Fotolijst formaten

De aluminium lijsten kunnen in elk gewenste formaat besteld worden. Zo ben je als fotograaf of kunstenaar niet gebonden aan een vaste maat, maar bieden wij de mogelijkheid om creatief om te gaan met je kunstwerken.

Geen glas

Foto lijst aluminium voor ChromaLuxe fotopaneel

Een foto op ChromaLuxe hoeft niet achter glas. Het fotopaneel heeft een sterke coating wat bestendig is tegen krasse, water en zonlicht. Ook is het eenvoudig schoon te maken. De coating op het paneel zorgt voor een hele mooie diepte effect en heeft een glanzende oppervlakte.

Fotograaf of kunstenaar?

Verkoop meer door je werk af te laten drukken op ChromaLuxe!

Bedrukken van fine art op ChromaLuxe

 

Ga terug