Luxe fotopaneel voor op het kantoor

Kantoorinrichting aluminium fotopaneel

Vandaag de dag besteden veel mensen meer tijd door in hun kantoor dan in de woonkamer. Toch wordt er maar weinig aandacht besteed aan de inrichting van een kantoor. De witte muren, kantoortafels en archiefkasten maken vaak het decor van een kantoorkamer.

Een leuke en gezellige inrichting van je kantoor is niet alleen voor jezelf maar ook voor klanten belangrijk. De inrichting van een kantoor kan bijdrage aan een hogere productiviteit en positiviteit. Vergelijk het met de inrichting van een woonkamer of restaurant. Het type verlichting kan al bijdrage aan de eerste indruk van je eten en hoe je het eten vind smaken. Uit onderzoek blijkt dat mensen het eten minder lekker vinden met tl-licht. Een goede kantoorinrichting laat een betere indruk achter bij je klanten.

Maak gebruik van luxe aluminium fotopanelen

Door gebruik te maken van aluminium fotopanelen welke bedrukt zijn door sublimatie laat je een stevige indruk achter bij je klanten. Een foto bedrukt door sublimatie op aluminium ChromaLuxe geeft een krachtig beeld. De scherpte en de diepte van kleuren laat een foto tot leven komen, wat direct sfeer brengt in een kantoor. Door beelden te combineren kan een mooie sfeer worden neergezet. De mogelijkheden met aluminium zijn enorm. Zo is het ook mogelijk om een hele wand te bekleden met foto's met een aluminium fotocollectie.

Schilderij ophangsysteem voor plafond

Vaak blijven de wanden van kantoren leeg omdat een pand wordt gehuurd. De huurder mag dan geen gaten boren in de wanden. Door gebruik te maken van een schilderij ophangsysteem voor plafond kan een aluminium paneel eenvoudig aan het plafond worden opgehangen. Hierbij kan ook worden gekozen voor een geïntegreerde verlichting. De ophangsystemen zijn zeer flexibel waardoor de fotopanelen eenvoudig zijn te verplaatsen.

Ga terug