Nieuw bij Chromio: Rond formaat

Rond aluminium foto afdrukken

Het is nu ook mogelijk om je foto bij Chromio op een rond paneel af te drukken. Dit geeft de foto weer een hele andere uitstraling. De ronde formaten zijn nu in drie verschillende maten verkrijgbaar: 20, 30 en 50 centimeter. Het is ook mogelijk om op aanvraag andere fotopanelen te bestellen.

De ronde fotopanelen kunnen voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt worden. Hieronder enkele voorbeelden.

Foto op rond aluminium

Ronde fotopanelen in de badkamer, spa of zwembad

De ChromaLuxe panelen zijn waterbestendig en kunnen in een zeer vochtige omgeving worden opgehangen. De inkt zit namelijk in de coating het aluminium! Zelfs na vele malen douchen blijft de foto mooi. De ChromaLuxe panelen zijn ook eenvoudig schoon te houden. Hierbij kan zelfs zeep worden gebruikt om het paneel grondig te reinigen. Ideaal dus om je badkamer op te vrolijken!

Ronde fotopaneel buiten aan de muur

Je ziet het steeds meer, foto’s welke buiten worden opgehangen. Het zijn nu vooral nog de canvasdoeken welke vochtbestendig zijn. De aluminium fotopaneel van ChromaLuxe kunnen ook buiten worden opgehangen. Het is ook eenvoudig om aanslag te verwijderen met wat zeep. Een ronde foto geeft een leuk speels effect aan uw tuin.

Portretfoto’s op rond formaat

Bent u fotograaf of heeft u een eigen webshop? Een leuke manier is om een portret foto te laten afdrukken op een rond formaat. De fotopanelen komen zwevend aan de muur te hangen wat een mooi effect geeft. Door de portret foto’s op verschillende maten te laten afdrukken krijgt u een mooi kunstwerk van foto’s aan de muur.

Ga terug