Reclameborden voor buiten laten maken

Gevelpaneel voor buiten laten maken
Fotograaf Ruud Rogier

Bent u opzoek naar duurzame reclameborden voor buiten? Wij voorzien ChromaLuxe aluminium panelen van een foto door gebruik te maken van sublimatietechniek. Hierbij wordt de inkt in de coating gebracht onder een hoge temperatuur en druk, zodat de inkt in de coating is opgesloten. 

De reclameborden die wij maken zijn van zeeg hoge kwaliteit en hebben een unieke scherpte. Door sublimatie komen de inkten in de coating waardoor het een hoge UV bestendigheid behaald. Vaak wordt namelijk de inkt direct op het materiaal geprint waardoor de inkten sneller verkleuren.

Montage van gevelpanelen

Naast het maken van de gevelpanelen kunnen wij ook de montage van de panelen voor u regelen. Hierbij denken we graag met u mee hoe het paneel het best gemonteerd kan worden. Zo is het mogelijk om de panelen aan de zijkanten om te buigen, zodat de gevelschroeven aan de zijkant gemonteerd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de schroeven niet in het zicht zijn.

Groene reclameborden

De aluminium panelen zijn zeer licht van gewicht, duurzaam en zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De reclameborden lenen zich perfect voor het duurzaam bedrukken van reclame. De coating welke op het materiaal wordt aangebracht, bevat geen lood of andere zware metalen. De coating wordt uitgehard met behulp van een energiezuinig proces.

  • Milieuvriendelijke installatie met een energiezuinig proces voor het uitharden van de coating.
  • Recycling programma
  • Gebruik van spaarlampen
  • Gemaakt van post-consumer gerecycled aluminium
  • Onze aluminium leverancier is GreenCircle Certified

 

Meer weten over de mogelijkheden in reclameborden?

Wilt u graag meer informatie welke mogelijkheden er zijn in het maken van reclameborden door middel van sublimatie?

Reclamebord laten maken

 

 

Ga terug