Sublimatie & Reclame

Reclame en sublimatie

Als ondernemer ben je telkens opzoek naar nieuwe vormen om je bedrijf herkenbaar en opvallend te maken. Adverteren kan je op veel verschillende manieren doen. In dit artikel willen we een aantal mogelijkheden toelichten welke vormen van reclame met sublimatie mogelijk zijn.

Sublimatie heeft de eigenschappen dat het een luxe en moderne uitstraling heeft. Daarnaast is het vandalismebestendig en is het geschikt voor buitengebruik. Deze eigenschappen van sublimatie maakt het uitstekend om te gebruiken voor marketing doeleinden. De look en feel van de gecoate producten zorgen voor een schitterend effect. De producten zijn van hoogwaardig materiaal en foto’s worden haarscherp afgebeeld. Ideaal om aandacht te trekken! 

Foto op gevel door sublimatie

Reclamebord laten maken

De gevel op een pand is een belangrijk middel voor reclame.  Door een opvallend en onderscheidend gevel te hebben trek je de aandacht van klanten. Door een kleurrijke foto te sublimeren op een groot aluminium plaat kan dit aan een gevel worden bevestigd. Wij behandelen de plaat met een extra UV-Blocker, zodat de foto jarenlang goed blijft. Door de unieke coating wordt de foto haarscherp 

Reclamebord in de tuin

Wij bieden verschillende formaten borden aan die in de tuin geplaatst kunnen worden. Dit leveren wij compleet met een standaard. Ideaal voor hoveniers en andere bedrijven om opvallende reclame te maken. De borden worden geklemd in een aluminium paal met houder. De paal kan eenvoudig in de grond worden gezet. De paal kan in verschillende kleuren worden geleverd. Het aluminium bord wordt extra behandeld met UV-Blocker zodat de foto op het bord jarenlang goed blijft.

Meer over reclameborden

Maak een fotocollectie van je producten

Met behulp van de ChromaLuxe fotopanelen kunnen panelen aan elkaar worden vastgemaakt. Dit systeem kan zowel over de breedte als over de lengte worden uitgebreid. Per paneel kan een andere foto worden gekozen. Hiermee kan je een fotocollectie maken van verschillende producten die je aanbiedt. 

Meer over een fotocollectie van ChromaLuxe

Ga terug