Textielframe met Peesdoek

Vrijstaand textielframe, voor aan de wand en met led verlichting.

Aluminium frame met peesdoek zelf ontwerpen

Een peesdoek is gemaakt van polyester en wordt bedrukt via sublimatietechniek. Het peesdoek is helder wit en heeft een matte uitstraling. Door middel van hoge druk en temperatuur worden de inkten in het doek gezet. Het doek wordt voorzien van een siliconen pees, waardoor het in het aluminium frame kan worden gemonteerd.

Het systeem is zeer eenvoudig en daardoor ook zo populair geworden. Het peesdoek met foto kan namelijk worden verwisseld, waardoor je eindeloos van uitingen kan veranderen. Vaak wordt een klein lusje aan het peesdoek genaaid, waardoor het doek met behulp van de lus uit het aluminium frame kan worden getrokken. Als je eenmaal het frame hebt aangeschaft hoef je alleen nog maar een peesdoek aan te schaffen!

Offerte aanvragen

Bestel een textielframe met peesdoek in onze webshop

Eenvoudig een textielframe met peesdoek online bestellen? Bezoek dan onze webshop en ontwerp je peesdoek online. Upload een foto of logo en personaliseer het doek met tekst. Via de webshop is het textielframe te bestellen in vaste formaten. Wil je een peesdoek op maat? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier.

Ontwerp wand textielframe

type textielframes

Mogelijkheden textielframe

 • Elke maat mogelijk
 • Verschillende diktes frames: 19, 27, 44, 55 en 80mm
 • Verschillende kleuren verkrijgbaar
 • Eenvoudig te verwisselen
 • Peesdoek los te bestellen
 • Wandtextielframe
 • Vrijstaand textielframe
 • Textielframe met led verlichting

Toepassingen van textielframes

 • Beurzen
 • Scheidingswand
 • Interieurinrichting
 • Reclame-uitingen
 • Openbare gebouwen
 • Presentiewanden
 • Showroom
 • Wandpaneel in woonkamer

Creëer sfeer met textielframes

Een textielframe wordt nu vooral veel gebruik in reclame-uitingen bij bijvoorbeeld een beurs, showroom, ontvangsthal etc. Het kan ook heel goed worden gebruikt om sfeer te brengen in een woonruimte. Zo kan het frame met behulp van een ophangsysteem aan de muur worden bevestigd in de woonkamer. Ideaal is dat een textielframe in groot formaat kan worden besteld, zonder dat de foto moet worden verdeeld over meerdere doeken. Bij fotopanelen van aluminium, dibond, forex zit al gauw tegen een maximaal formaat aan. Een peesdoek uit 1 geheel kan je bijvoorbeeld bestellen op het formaat 5 x 2meter. Wil je na een paar maanden of jaar weer een nieuwe foto? Dan hoef je dus alleen maat het doek opnieuw te bestellen.

Offerte aanvragen textielframe

Woonkamer of slaapkamer textielframe

Textielframe op maat

Aluminium textielframe op maat

Textielframes kunnen we in elke maat leveren. Afhankelijk van het type textielframe en formaat wordt de profieldikte van het frame gekozen. Een vrijstaand textielframe heeft bijvoorbeeld een dikker profiel nodig dan een wandframe. De frames kunnen worden geleverd in 19mm, 27mm, 44mm en 80mm. Voor een textielframe met led verlichting wordt 55mm gebruikt.

Textielframe met led verlichting

Textielframe vrijstaand

Type textielframes

Er zijn verschillende type aluminium textielframe verkrijgbaar. De textielframes worden bij elk type weer in verschillende diktes geleverd en met andere attributen. De doeken voor de verschillende frames zijn hetzelfde en kunnen dus voor alle types worden gebruikt, als het formaat van het frame hetzelfde is.

Vrijstaand textielframe

Een vrijstaand textielframe wordt geleverd met voeten. De voeten kunnen aan de zijkanten van de het frame gemonteerd worden. Hierdoor kan het frame rechtop blijven staan. Het bijhorend frame wordt altijd geleverd met dubbelzijdige toepassing, zodat het doek aan beide kanten van het vrijstaande frame kan worden bevestigd. Het frame kan worden geleverd in een dikte van 44mm of 80mm. Een vrijstaand frame wordt vaak gebruikt op een beurs, showroom, evenement, expositie, restaurant, kantoor of als scheidingswand.

Textielframe voor aan de wand

Eem wandtextielframe wordt aan de wand gemonteerd met behulp van schroeven of met een meegeleverde ophangsysteem. Vaak wordt gekozen om het frame direct met schroeven aan de wand te monteren. Het frame kan worden geleverd in een dikte van 19 en 27mm. Het frame is zwart gepoedercoated.

Textielframe led

Het is ook mogelijk om het frame te voorzien van leds. Het ledframe wordt voorzien van een wand aan de achterzijde waarop de leds worden gemonteerd. Zo kan de foto op het peesdoek mooi worden verlicht. Wordt veel gebruik bij presentatiewanden, maar kan ook worden gebruikt in een woon- of slaapkamer. In de slaapkamer kan je het ook gebruiken als lamp dat de kamer verlicht. Het frame is zwart gepoedercoated en heeft een hoogte van 55mm.

Textielframe offerte aanvragen