Tuin reclamebord

Kleine bewegwijzeringsborden voor in de tuin of langs wandelpaden. De reclameborden zijn ideaal voor hoveniers om reclame mee te maken; als bewegwijzeringsborden en vele andere buiten toepassingen.

De borden zijn voorzien van een weerbestendige coatingslaag en worden door sublimatie bedrukt. Op maat kunnen er ook andere formaat borden op de paal worden gemonteerd.

Reclamebord voor in de tuin laten maken van aluminium gepoedercoated:

Type 1: Voor zand ondergrond
Afmeting bord: 15 x 20cm
Dikte bord: 2mm

Hoogte reclamebord met paal: 75cm
Weerbestendig
Bedrukt door sublimatie.

Type 2: Voor steen ondergrond
Afmeting bord: 15 x 20cm
Dikte bord: 2mm

Hoogte reclamebord met paal: 55cm
Weerbestendig
Bedrukt door sublimatie.

Offerte aanvragen

Reclamebrod laten maken aluminium

Graffiti bestendig en krasbestendige fiets- en wandelborden

Wij maken gebruik voor een zeer duurzame coating voor buiten. De coating heeft een hoge kras- en uv bestendigheid. De borden zijn dus uitstekend geschikt om langs fiets- en wandelroutes te plaatsen.

Waar moet je op letten bij aankoop van borden voor buiten?

Er zijn veel verschillende type borden voor buiten. Hier kan een groot verschil in zitten in duurzaamheid. Zo zullen folies sneller loslaten en bepaalde borden sneller verkleuren. Ook zit er een groot verschil in krasbestendigheid. De borden die wij maken zijn UV-bestendig en hebben een hoge krasbestendigheid. Ideaal dus om langs wandel en fietsroutes te plaatsen. Lees meer over een informatiebord voor buiten en waar je op moet letten!

Borden voorzien van tekst

De borden kunnen ook worden bedrukt met tekst of een foto. Zo kan het bord ook worden gebruikt voor een 'ter ere van' bord of voor een huldiging. De borden zijn ook uitstekend in te zetten als een klein informatiebord. Zo kan een bord ook worden voorzien van een QR-code om meer informatie te geven over een bepaald onderwerp.

Buitenreclame met tuinborden

Een eenvoudige maar effectieve manier is om reclameborden in een tuin te plaatsten. Deze tuinreclameborden zijn klein van formaat en vallen hierdoor ook niet teveel op. Tijdens werkzaamheden in een tuin kunnen deze reclameborden snel worden geplaatst. De borden zijn gemaakt van duurzaam materiaal.