Photo art bedrukken atelier

"The best business decision I ever made was to offer metal prints to my galleries and collectors."

Verkoop meer photo art! Breng uw professionele foto's of illustraties onder de aandacht op een manier die indruk op uw publiek zal maken als nooit tevoren. Chromio biedt fotografen en kunstenaars een product (ChromaLuxe) met unieke scherptediepte en glans wat geen ander product kan evenaren. Maak een blijvende visuele impact op uw publiek met de hoogwaardige afdrukmogelijkheden bij Chromio.

De eerste keer dat mensen ChromaLuxe panelen zien, worden ze verrast door de kwaliteit en diepte van het beeld. Onze High-Definition fotopanelen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar de duurzaamheid is ongeëvenaard. Deze hoogwaardige kwaliteit wordt verkregen door sublimatietechniek. Sublimatie is een techniek waarbij door druk en verhitting de inkt in een coating wordt gebracht.

ChromaLuxe moet je hebben gezien om een goede indruk te krijgen. Vraag vandaag nog een gratis sample aan van 10 x 15cm.

Gratis sample aanvragen


Bekijk hier de video van een Fine Art Specialist Alan Blazer over het materiaal ChromaLuxe

Het verschil zit in de details

Bij Chromio hebben we ons productieproces geperfectioneerd om het fotografische product van de hoogste kwaliteit te produceren dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. De aluminium fotopanelen zijn voorzien van een zeer fijne meerlaagse polymeerafwerking. De fotopanelen bevatten een unieke coating die de basis vormt voor een subliem en duurzaam beeld.

"The best business decision I ever made was to offer metal prints to my galleries and collectors. Metal print sales more than doubled my income in the first year alone, and is increasing ever since. Metal is the new standard of quality and presentation. Nothing makes my photography stand out better than being printed on metal."

G. BRAD LEWIS / "VOLCANOMAN"

Wat is sublimatie?

Sublimatie is een techniek waarbij door druk en verhitting een afbeelding haarscherp en duurzaam in een coating wordt gebracht. Sublimatie betekent letterlijk een faseovergang van een stof uit de vaste fase naar een gasvormige fase. In plaats van een afbeelding direct op het oppervlak te printen, dat gemakkelijk kan krassen, wordt het beeld in de coating gebracht om permanente bescherming te bieden.

Vraag een gratis sample aan

Bent u fotograaf of kunstenaar of heeft u een atelier en bent u nieuwsgierig naar ons product? Vraag dan gratis een sample aan van 10 x 15cm.

Gratis sample aanvragen

"We verkopen landschappen en portretten al een paar jaar op ChromaLuxe in de galerij en worden vaak gevraagd naar het afdrukproces. We geven de informatie over het proces met meer vertrouwen aan onze klanten door dan ooit tevoren. ChromaLuxe is het populairste product dat we in de galerij verkopen."

TONY PICK

Opkomende kunstenaar Ophear uitgelicht

Wij maken een selectie uit opkomende kunstenaars en brengen hun werk aan het licht door het af te drukken op ChromaLuxe. Bent u nog niet bekend met ChromaLuxe en bent u geïnteresseerd om het werk van een opkomende kunstenaar te promoten? Neem dan contact met ons op.

https://www.facebook.com/OPHEARART/videos/694209604108979/ https://www.facebook.com/OPHEARART/videos/694648650731741/

Geplaatst door Ophear Art op zaterdag 4 november 2017

Wees er snel bij

Chromio heeft de exclusieve rechten om het werk van Ophear in de Benelux te leveren. Wij zijn nog op zoek naar ateliers welke het werk van Ophear willen exposeren.  Bekijk meer van zijn werk op www.ophear.com

Neem direct contact op

Foto Kunstwerk bedrukken
Foto Kunstwerk bedrukken

Maatwerk van sublieme producten

Onze focus ligt in het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Sinds 2013 zijn wij gestapt in de wereld van sublimatie. Sinds die tijd hebben we grote sprongen gemaakt en doen we het sublimatieproces nu volledig in eigen beheer.

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijke service en klantentevredenheid erg belangrijk. Doordat we nog een klein bedrijf zijn en alles in eigen beheer doen kunnen we dit ook nastreven.

Kleurbeheer

Onze missie is om klanten te voorzien van afdrukken welke zo dicht mogelijk bij de verwachtingen liggen. Dit proces is bij sublimatie extra complex omdat veel variabelen goed op elkaar moeten worden afgestemd om tot de juiste afdruk te komen. Wij hebben er alles aan gedaan om de perfecte kleuren te krijgen. Wilt u eest een proefafdruk? Dat kan tegen een gereduceerde prijs.