Voordelen ChromaLuxe fotopanelen

ChromaLuxe vocht- en waterbestendigVochtbestendig

De HD fotopanelen zijn waterbestendig. Het fotopaneel heeft een extra hard oppervlak waardoor het water niet de foto kan aantasten. Het is zelfs mogelijk om het fotopaneel grondig te reinigen met zeep! Het fotopaneel kan dus in vochtige ruimtes worden opgehangen. Zo kan het fotopaneel in de douche worden opgehangen en buiten in de tuin. Ook kan het gebruikt worden voor reclame-uitingen welke buiten worden opgehangen. Door gebruik te maken van deze fotopanelen onderscheidt u zich van andere!

chromaluxe vochtbestendig

Mat en glans afwerking aluminium ChromaLuxeMat / glans

Een foto kan worden afgedrukt op een mat of glans ChromaLuxe fotopaneel. Daarnaast kan ook de keuze worden gemaakt of het paneel een witte of een aluminium toplaag heeft. Een foto op een aluminium toplaag geeft de foto een speciaal effect. Het wit in de foto wordt weggelaten waardoor het geborsteld aluminium zichtbaar wordt. Een aluminium HD fotopaneel heeft standaard afgeronde hoeken. Dit zorgt voor een elegante uitstraling. De MDF HD fotopanelen hebben geen afgeronde hoeken. 

Kleurvast & 3D effect

Doordat de aluminium HD fotopanelen een UV-bestendig coatingslaag hebben en de foto door middel van sublimatie op het paneel wordt gedrukt komt de foto tot leven. Dit zorgt er voor dat de foto diepte krijgt. Uit testen is ook gebleken dat de fotopanelen kleurvast zijn. Met gloeilampen en direct zonlicht is getest welke invloed dit had op de kleuren. Uit het onderzoek is gebleken dat de kleuren in vergelijking met een foto op fotopapier tot wel 4x minder snel verkleurd!

ChromaLuxe - dun en licht van gewichtSuper dun

De aluminium fotopanelen zijn maar 1,14mm dun! De ChromaLuxe fotopanelen zijn hierdoor extra licht en eenvoudig op te hangen. Het fotopaneel komt dan ook mooi zwevend aan de muur te hangen. De MDF fotopanelen hebben een MDF houten lijst en zien hierdoor dikker. Deze zijn 16 mm dik

ChromaLuxe snel en eenvoudig ophangenEenvoudig ophangen

Een aluminium fotopaneel is licht en kan eenvoudig met een ophangsysteem worden opgehangen. Deze kunnen naar keuze bij een paneel worden besteld! De MDF fotopanelen voor aan de muur kunnen direct aan de muur worden opgehangen. Deze panelen hebben al een ophangsysteem in het MDF zitten waardoor het fotopaneel direct kan worden gehangen.